AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'ın çeşitli bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili Özkaya, AK Parti Hükümetleri ve yerel yönetimlerin uyumuyla gerçekleştirilen birçok hizmet ve yatırımın Afyonkarahisar, ilçeleri ve beldeleri ile buluştuğunu belirtti. Özkaya, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 22 yıllık süreçte, hayal edilemeyen eserlerin şehirlerle buluşmasını sağladık. Yerel yönetimlerde büyük işleri hep birlikte başardık. 31 Mart sonrasında da AK Parti olarak adaylarımızı Belediye Başkanı seçerek hizmet yolculuğuna devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

özkaya

Özkaya, Afyonkarahisar'ın Milliyetçi ve Muhafazakar Yapısına Dikkat Çekti

Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar'ın milliyetçi ve muhafazakar bir yapısının olduğunu vurgulayarak, "Şehrimizin bu yapısının bozulmasına asla müsaade etmeyiz. Gazi Mecliste terör destekçileriyle yan yana gelenler burada seçimi kazansalar ne yapacaklar, doğrusu merak ediyorum." ifadelerini kullandı. Özkaya, "Milletimiz bu zihniyetin kim olduğunu aile yapımızın temeline dinamit koyan yapılara verdikleri destekten çok iyi biliyor. Biz de bunlara milletimizle birlikte Afyonkarahisar’da asla geçit vermeyeceğiz." dedi.

Milletvekili Özkaya, CHP adayının her kesimle kavgalı olduğuna dikkat çekerek, "CHP'nin şehrimize ve ülkemize kaostan, kavgadan, çöp, çukur ve çamurdan başka verebileceği hiçbir şey yok ne yazık ki." şeklinde konuştu.

Özkaya: "AK Parti Olarak 60 Belediyeyi Alacağız"

Özkaya, "Yeni dönemde merkezi hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizin uyumu ile daha fazla yatırımı, istihdamı ve hizmeti şehrimizle buluşturmaya devam edeceğiz." diye ekledi.

Milletvekili Özkaya, "Hemşehrilerimizin şunu çok iyi görmesi lazım, mesela geçtiğimiz genel seçimler sonrasında her hafta başka partiden seçimi kazanan bir belediye başkanı AK Parti'ye geçti. Bu neyi ifade ediyor? CHP yönetimindeki örneğin Dazkırı belediyesi belediyenin arsalarını satmak dışında ne iş yaptı, bunları milletimizin görmesi lazım." şeklinde konuştu.

Belediye meclisinde neye yüzde 45 indirim yapıldı? Belediye meclisinde neye yüzde 45 indirim yapıldı?

Kaynak: FATMA SEDA CAN