AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, seçim çalışmalarını sürdürürken Afyonkarahisar'daki kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek devam etti. Vatandaşlar ve STK üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili, hemşerilerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

FİNANSIN ADRESİ DİNAR PANCAR KOOPERATİFİ Mİ? FİNANSIN ADRESİ DİNAR PANCAR KOOPERATİFİ Mİ?

3 kişiyi vuran şahsa ne oldu? 3 kişiyi vuran şahsa ne oldu?

31 Mart yerel seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili, "Afyonkarahisar'da vatandaşlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize gösterdiği yoğun ilgiye şükrediyoruz. Çünkü milletimiz yapılanları ve yapılmayanları çok iyi görüyor. AK Parti iktidarı boyunca büyük hizmetler yapıldı. Ancak en büyük eksikliğimiz yerli ve milli bir muhalefetin olmamasıdır. Bu muhalefet anlayışı sadece eleştirmekle sınırlıdır. Seçimlere giderken projeler açıklıyoruz ve vaatlerde bulunuyoruz. Ancak muhalefetin tek söylemi 'İstemezük'. Sebep yok, proje yok, iş yok, sonuç yok. AK Parti iktidarı öncesi TOKİ gibi bir kurum yok muydu, niye yapılamadı? Çünkü amaçları hizmet değil" dedi.

Özkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizin sözleriniz seçime kadar bizim sözlerimiz Allah'ın izniyle mezara kadar. Ne diyordu Afyon adayının akıl hocası Bay Kemal; 2019 seçimlerinde meydanlarda söz veriyordu kazandığımız belediyelerde kimseyi işten çıkarmayacağız diye. Ne oldu peki, İstanbul Büyükşehir Belediyesini kazanır kazanmaz binlerce kişiyi işten çıkardılar. Bu millet bunları görmüyor mu? Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yaparsa AK Parti yapar. Siz hiç 'yaparsa CHP yapar' diye bir söz duydunuz mu? Ulusal basını takip edenler arama motorlarına CHP ve Afyon yazıp çıkan haberlere baksınlar, anca kavga gürültü. Afyonkarahisar'da bir yatırım var mı yok, bir iş var mı o da yok. Sürekli kendi aralarında kongrede kavga, şurada gürültü, burada ayrılanlar, bayılanlar. Bunlara 10 koyun versek yaylaya varmadan kavga ederler koyunları da kaybeder geri gelirler, bunlara hiç belediye verilir mi? Afyonkarahisarlı meydanlarda çocuk gibi azar işitenlere prim vermez" dedi.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN