BAŞMAKÇI’DA AK PARTİ İSİMLERİ BELLİ OLDU BAŞMAKÇI’DA AK PARTİ İSİMLERİ BELLİ OLDU

Milletvekili Özkaya, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, hastane inşaatının en kısa sürede başlayacağını belirtti. Vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşabilmeleri adına planlanan bu proje, ilçe halkı tarafından büyük bir heyecanla karşılanacak.

Milletvekili Özkaya, Başmakçı ilçesinin sağlık hizmetlerine hızlı ve modern bir alternatif kazandıracağını vurguladı. İlçe halkının merakla beklediği 112 Acil Hizmetleri İlçe Entegre Hastanesi, acil durumlarda can kurtaran bir role sahip olacak. Özkaya'nın açıklamasında hastane inşaatının hangi aşamada olduğu ve ne zaman tamamlanacağına dair bilgiler ise henüz netlik kazanmadı. Bu konuda daha fazla bilgi edinildiğinde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Bu gelişme, bölgedeki sağlık hizmetlerinin uygun koşullarda ve hızlı bir şekilde sunulmasını sağlayacak. Bu durum ilçe halkına hemşire ve doktorlara daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşma imkanı sağlayacak. Ali Özkaya'nın bu önemli girişimi, ilçede sağlık hizmetlerinin kalitesini ve erişilebilirliğini artıracak olan bir proje olarak değerlendiriliyor. F/Ö
 

Editör: Fadime Özkaran