10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi kahvaltı programı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi. Programda Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve gazeteciler katıldı.

Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Hepiniz bizler için çok kıymetlisiniz. Afyonkarahisar’ın basın yayın anlayışı hem sosyal medya üzerinden hem görsel hem de yazılı medya üzerinde elinizden geldiğince doğru, dürüst, samimi ve Afyonkarahisar’ın menfaatleri, Afyonkarahisar’ın değerleri, Afyonkarahisar’ın ekonomisi, sosyal hayatı ve kültürel hayatı üzerine yolunuzu bozmadan aynı çizgi üzerinden bakarak Afyonkarahisarlılara ve Afyon dışında ki burayı takip eden bütün bölgeleri bizlere karşı saygı değer anlayışıyla ortaya koyuyorsunuz” dedi.

Bazı bölgelerin gazetelerinden bahseden Milletvekili Taytak, “8-10 tane gazeteleri birkaç tane de televizyonları vardır. Oralarda ki haber şöyle başlar. Sansasyonel şeyler var ise, birileri terfi edilecekse ya da buna benzer olumsuzluklar olacaksa orada bulabilirsiniz. Ancak Afyonkarahisar’da sadece siyasi alanda doğru bildikleri şeyi ifade ederler. Bu sayede de her yerde hepinizin ayrı ayrı kıymeti ve değeri var. Valilikte var, üniversitelerde var, siyasette var. Bunlar kolay kazanılmış değerler değil.”

mehmet taytak

BASINA YEŞİL PASAPORT GERÇEKLEŞECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısının basın mensuplarıyla ilgili yeşil pasaport teklifini verdiğini söyleyen Milletvekili Taytak, “10 ya da 15 yıl basında çalışan arkadaşlarımızın yeşil pasaport almalarıyla ilgili mecliste çalışmamızı sunduk, inşallah gerçekleşecek.”

mehmet taytak

SÖZÜMÜZ SÖZDÜR

TOKİ Evleri ile ilgili çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen Taytak, “Ciddi manada depremlerden sonra ki ekonomik sıkıntı ortada. Pek çok şey durduruldu ama sözümüz, sözdür. Bakarız demedik şimdiye kadar, yaparız dedik” dedi.

mehmet taytak

PROBLEMLER VAR

Afyonkarahisar’ın problemlerine değinen Milletvekili Taytak, “Çözülmemiş 20-25 yıllık problemler var bunları cumhur ittifakı ruhu içerisinde, elimden geldiğince il başkanımız, il teşkilatlarımız ve ilçe teşkilatlarımızla beraber bölgesel meseleleri çözmekle uğraşıyoruz. Bunların bir tanesi Ayazini, bir tanesi Şuhut’ta ki Paşacık köyümüz, Şuhut’ta ki TOKİ binaları. Hepimizin bildiği Şeker Fabrikası özelleştirilince orda bir makine fabrikamız var, bizim makine fabrikamızı da Eskişehir’e bağlamışlar alışverişleri Eskişehir’den yapıyor fabrika onu canlandırmak için uğraşıyorum.”

İYİ Parti’den Öztaş’a ziyaret! İYİ Parti’den Öztaş’a ziyaret!

mehmet taytak

GENÇLERİMİZİN ŞEHRE İNMESİ GEREKİYOR

Erenler Mahallesi ile ilgili düşüncelerini söyleyen Milletvekili Taytak, “Orada ki gençlerimizin şehre inmesi gerekiyor. Orası sanki onlara ayrılmış mülteci bölgesi gibi. Mutlaka gençlerimizin şehirde bizimle beraber dolaşması gerekiyor. Afyonkarahisar İl Belediyesinde bu dönem Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanımız olacak. İnancımız odur, adayımız bellidir. O çalışmaları o zaman yapacağız oraya başkanımız ücretsiz arabalar konacak, çocuklarımızın şehre gelebilmesi için. Onlara sahip çıkacağız. Şimdi burada gençlik merkezi yerini bulduk, o binayı il spor müdürlüğümüze devrettirdik kısa zamanda orası yapılacak. Öğrencilerimiz üceretsiz kullanabilecekleri bir merkez yapılıyor oraya. Çocuklarımız gidip orada vakit geçirecekler” ifadelerini kullandı.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN