Türkiye Karate Federasyonundan (TKF) yapılan açıklamaya göre şampiyonaya 112 ülkeden yaklaşık bin 100 karatecinin katılması bekleniyor.

İzmir'de kamp çalışmalarını sürdüren milli takımda teknik direktör Adnan Şamdan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Macaristan'da çok sayıda madalya ile dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini aktaran milli takımda teknik direktör Şamdan, "Her bir sporcumuz sarı madalyaları almak için hedef koydu. Şampiyonada Türkiye'nin adını en yükseklere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Sporcularımız hazırlık sürecinde geçirdiği uzun saatlerin, zorlu antrenman ve fedakarlıklarının karşılığını inşallah alacakları madalyalar ile taçlandıracak. Çocuklarımızın Türk bayrağını gururla taşıyacaklarına olan inancımız sonsuz. İnşallah çok sayıda madalya ile ülkemize döneceğiz. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Arat: Yerli, yabancı herkesle görüşüyoruz Beşiktaş Kulübü Başkanı Arat: Yerli, yabancı herkesle görüşüyoruz

Milli takım kafilesi, 22 Ekim Pazar günü Macaristan'a gidecek. AA

Editör: Tuğba Özkan