Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

Mısırlıoğlu, "Oyumuzu kullandık. Bugün, beş yılda bir gerçekleşen yerel seçimlerin başlangıcı. Afyonkarahisar halkı, yerel yönetimlerdeki belediye meclis üyeliklerinden, genel meclis üyeliklerine, belediye başkanlığından muhtarlıklara kadar yeni yöneticilerini seçecek. Umarım bu seçim, ülkemize ve milletimize hayırlar getirir. Sonuç ne olursa olsun, kazanan hep memleketimiz olsun" dedi.

Seçimlerin demokrasinin önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Mısırlıoğlu, kaybedenlerin hatalarını analiz ederek bir sonraki seçim için daha iyi hazırlanmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca seçilen yeni yöneticilerin, politik ayrım gözetmeksizin tüm halkı kucaklayan bir hizmet anlayışıyla görev yapmalarını ve siyasi çekişmeleri sonlandırmalarını istedi.

"Bugün seçilenler, herkesin belediye başkanı, herkesin meclis üyesi, herkesin muhtarı olsun. Siyaseti bir kenara bırakıp hizmet etmeye odaklansınlar" diye konuştu Mısırlıoğlu ve ekledi: "İnşallah güzel ve hayırlı bir seçim olur."

Kaynak: FADİME ÖZKARAN