Afyonlu sporcular zafer kazandı! Afyonlu sporcular zafer kazandı!

Ziyarette genç sporcuların antrenmanlarına da katılan İl Müdürü Kasapoğlu ve Erşen, sporcuların moral ve motivasyonunu arttırmak için Müdürlük olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ziyaret kapsamında İl Müdürü Kasapoğlu ve Müdür Yardımcısı Erşen kulüp müsabakalarını izledikten sonra antrenmanlara katılarak sporculara yakın ilgi gösterdi. Her sporcu ile birebir görüşen Kasapoğlu ve Erşen, sporculara başarılar diledi. Ayrıca yetenek taraması kapsamında seçilen genç sporculara da farklı sportif disiplinlerde kapsamlı eğitimler verildi.

OLABİLECEKLERİNİ GÖSTERMEK İÇİN YAPILMIŞTIR

İl Müdürü Kasapoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada sporun gençler için hayatlarında önemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak: "Afyonkarahisar'da gençlerimizin spor yapmasının önemi konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Hem bedensel hem de ruhsal açıdan sağlıklı bir yaşam için gençlerimizin spor yapmalarını teşvik ediyoruz. Bu ziyaret genç sporcu kardeşlerimizin doğru bir planlama ve destekle sporda başarılı olabileceklerini göstermek için yapılmıştır. Spor Hizmetleri Müdürümüze ve spor biriminde çalışan arkadaşlarıma ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum" dedi.

Ayrıca Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda eskrim branşında eğitim gören sporcular da ziyaret edildi. İl Müdürü Kasapoğlu ve Erşen sporcuların tekniklerini yakından izleyerek onların motivasyonlarını arttırdı.

Editör: Cemile Kaytan