Afyonkarahisar Emirdağ'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından sürdürülen sosyal yardım çalışmaları hakkında Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici'den önemli açıklamalar geldi. Bilici, yerel yönetimlerin ve özellikle muhtarların bu yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında büyük rol oynadığının altını çizdi.

Emirdağ SYDV Mütevelli Heyeti üye seçimi, Kaymakam Bilici'nin başkanlığında Kredi Yurtlar Kurumu konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıya Bilici'nin yanı sıra SYDV Müdürü Şükriye Yeşildağ ve yerel mahalle ile köy muhtarları katıldı.

Kaymakam Bilici, seçim öncesinde yaptığı konuşmada, Emirdağ SYDV'nin yaptığı çalışmaların önemine dikkat çekerek, muhtarların bu süreçteki kilit rolüne vurgu yaparak hanelerin sosyal durum tespitinde doğru bilgilendirmenin önemini belirtti.

Kaymakam Kılıçtürk ve Başkan Kılınçarslan, hangi konuda bilgi aldı? Kaymakam Kılıçtürk ve Başkan Kılınçarslan, hangi konuda bilgi aldı?

Seçim sonucunda İncili Mahalle Muhtarı Orhan Dölek, mahalle muhtarları temsilcisi olarak; Dereköy Muhtarı Bayram Ali Eryörük ise köy muhtarları temsilcisi olarak oy birliği ile Mütevelli Heyeti'ne seçildi. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran