Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Gaziler Derneği Afyon Şubesine protokol üyeleriyle birlikte bir ziyaret gerçekleştiren Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na, eczacı Turhan Çoban tarafından Ayazini’ne yönelik eleştiride bulunuldu. Çoban’ı önce nezaketle dinleyen Vali Yiğitbaşı, eleştiri devam edince naif bir şekilde cevap verdi. Bu konunun görüşülme yerinin Gaziler Derneği olmadığını ifade eden Vali Yiğitbaşı, ‘Turhan Bey biz buraya Gaziler Günü nedeniyle geldik’ dedi.

ÇOBAN KONUŞMAYA DEVAM EDİNCE, VALİ CEVAP VERDİ

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, bu konunun görüşülme yerinin orası olmadığını vurgulamasına rağmen Eczacı ve optisyen Turhan Çoban’ın Ayazini’ye yönelik eleştirilerine devam etmesi üzerine naif bir cevap verdi; ‘Yanlış biliyorsunuz. Ben emrime gelen ek ödeneğin önemli bir bölümünü Ayazini’ye yönlendirdim. Buna rağmen orada eksik olan bir şey varsa yeni Kaymakamımız geldi, O’nunla yerinde konuyu isteyen hemşerilerimiz aktarsınlar ve ne gerekiyorsa yapalım’ dedi.

VALİ TAKDİR EDİLDİ, ÇOBAN ELEŞTİRİLDİ

Gaziler Günü nedeniyle protokolün Derneği ziyaretinde oturduğu yerden Vali Yiğitbaşı’na Ayazini ile ilgili eleştiride bulunan Turhan Çoban’a bazı Gaziler, ‘Bizim günümüzü kutlamak için gelen Vali Hanım'a bu sözlerin yakışıksız’ derken, konuşmaları dinleyen bazı ilgililer de, ‘Valimiz naif bir şekilde gereken cevabı verdi’ dediler.

YURDUNUSEVEN TBMM’DE KONUŞTU “ARTIK TÜRKİYE FAİLİ MEÇHULLER ÜLKESİ OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR” YURDUNUSEVEN TBMM’DE KONUŞTU “ARTIK TÜRKİYE FAİLİ MEÇHULLER ÜLKESİ OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR”

ÇOBAN, ÇIKIŞTA VALİNİN YANINA GİTTİ

Turhan Çoban’ın ziyareti sonrasında protokol üyeleri dernekten ayrılırken de Vali Yiğitbaşı’nın yanına gittiği görüldü. ODAK ÖZEL HABER/NURETTİN ALPAY GÜZBEY

Editör: Nurbanu Soy