Adına kayıtlı tapusu olanlar aman dikkat! e-Devlet’ten kontrol etmeyenin tapusu elden gidebilir Adına kayıtlı tapusu olanlar aman dikkat! e-Devlet’ten kontrol etmeyenin tapusu elden gidebilir


Uşak'ta resmi temaslarda bulunan Bakan Bayraktar, Vali Turan Ergün'ü ziyaret etti, yerel esnaf ve siyasi temsilcilerle görüştü. Enerji ve maden sektörü temsilcileriyle buluştuğu toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin altın madeni yatırımlarından bahsederek, enerji sektöründeki son 22 yıl içerisinde yapılan yenilenebilir enerji yatırımlarının önemini değindi. Yenilenebilir enerji ve maden projelerinin hızını artırmak için kanuni düzenlemelere gidileceğini açıkladı.

Yerli Enerji Kaynakları Yemen, Yeni Keşifler için Umudunu Koruyor

Türkiye'nin kendi doğal gazını üretme kapasitesinin önemine işaret eden Bayraktar, Sakarya gaz sahasından günlük 3,7 milyon metreküp doğal gaz çıkarıldığını ve bu miktarın 15 milyon haneye yetecek düzeyde, yani yaklaşık 60 milyon nüfusun ihtiyacını karşılayacak seviyeye çıkarılması hedeflendiğini belirtti. Ayrıca yeni bir doğal gaz kuyusu kazılmasının umut verici olduğunu ifade etti.

Bakan'dan Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatlarına İlişkin Müjde

Enerji politikaları ve yapılan yatırımların cari açığı olumlu yönde etkileyeceğini söyleyen Bayraktar, nükleer enerji konusundaki gelişmeleri de paylaştı. Bakan ayrıca, Nisan ayı içerisinde elektrik ve doğal gaz fiyatlarında bir artış olmayacağının altını çizdi ve Uşak'ın bazı ilçelerine 2024 yılında doğal gaz getirileceğini duyurdu.

Toplantı ve İftar Programı

Bakan Bayraktar'ın Uşak ziyaretinde kendisine eşlik eden yerel ve ulusal temsilciler olduğu bilgisine de yer verildi. Programın sonunda, bir hayır kuruluşu tarafından yapılan iftar programına katılım sağlandı. Bu program, bölgesel ilişkilerin güçlenmesine ve enerji politikalarının yerel düzeyde nasıl algılandığının anlaşılmasına katkı sağladı.

Kaynak: BÜLTEN