Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, yaklaşan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğretim Kurumları 1. Dönem Yazılı Sınavlarına katılacak adaylar için önemli bir duyuru yaptı. 23 ve 24 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek sınavlara hazırlanan adaylardan kimlik kartını kaybeden ya da yeni bir kimlik kartı çıkarmak isteyenler, sınav giriş belgesi ve bir adet fotoğrafla birlikte nüfus müdürlüklerine müracaat edebilecek.

Adaylar gerekli işlemleri yapabilecek

Adaylar için, yeni kimlik kartları hazırlanıncaya kadar geçici olarak kullanabilecekleri fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve barkodlu/karekodlu "Geçici Kimlik Belgesi" düzenleneceği bildirildi. Ayrıca MERNİS Nüfus bilgilerinde güncelleme yapılması gereken adaylar için de gerekli işlemler yapılabilecek.

Küçük sincaplar yüzlerini güldürdü! Küçük sincaplar yüzlerini güldürdü!

Belirtilen tarihlerde; 23 Aralık Cumartesi günü 07.30-15.00 saatleri arasında ve 24 Aralık Pazar günü 07.30-12.30 saatleri arasında Afyonkarahisar Merkez ve ilçelerdeki nüfus müdürlükleri hizmet verecek. Hizmet alacak olan adaylar Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dinar, Emirdağ, İhsaniye, İscehisar, Sandıklı, Sinanpaşa ve Şuhut İlçe Nüfus Müdürlüklerine başvurabilecekler.

Kaynak: BÜLTEN