O Banka Musterilerine 6000 T L Dagitacak Eski Yeni Musteri Fark Etmiyor 640X331

Volkswagen Polo fiyat listesi sil baştan değişti! Bu fiyatlar sadece 2 gün geçerli Volkswagen Polo fiyat listesi sil baştan değişti! Bu fiyatlar sadece 2 gün geçerli

Bankanın yeni kampanyası paylaşıldı! 6 bin TL ödeme yapılıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BÜTÜN MÜŞTERİLERE 6 BİN TL ÖDEME

ING Bank bütün müşterilerini ilgilendiren yeni kampanyasını paylaştı. Turuncu Ekstra kampanyasına katılan bütün müşterilere 6 bin TL ödeme yapılacak. Kampanya Nisan ayı boyunca bankanın yeni müşterisi olanlar için geçerli olacak. Yalnızca Turuncu Ekstra programına kayıt olan müşteriler faydalanabilecek. Turuncu Ekstra Banka Kart ile yapılan harcamaların yüzde 20’si, ayda en fazla 2 bin TL olacak şekilde üç ayda nakit iade yapılacak.

O Banka Musterilerine 6000 Tl Dagitacak Eski Yeni Musteri Fark Etmiyor

Müşteri kampanyadan en fazla 6 bin TL para ödülü kazanabilecek. Ayın 20’si sonrasında ING’li olan müşterilerin ilk harcama dönemleri bir sonraki ay başlayacak. Kampanya Turuncu Ekstra Banka Kartı ile anlaşmalı online ve fiziksel POS cihazlarında geçerli olacak. Fatura, vergi ve kurum ödemeleri kampanyaya dahil edilmeyecek. Harcamalar farklı günlerde ve parçalı şekilde yapılabilecek. Harcama iadesi yapılırsa müşteri kampanyadan faydalanamayacak. Ödül ödemeleri bir sonraki ayın ikinci haftası açık olan vadesiz hesaba yatırılacak.

Kaynak: GAMZE KOÇAK