Afyonkarahisar’da ve Sandıklı’da görülen Şap hastalığından dolayı bir süre kapalı olan hayvan pazarı, bu hafta kapılarını vatandaşlara açarak, işlemlerine kaldığı yerden devam etti.

Uyuşturucuyu satamadan yakalandı Uyuşturucuyu satamadan yakalandı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda yeni yerinde vatandaşlara hizmet veren hayvan pazarında alım satım işlemleri, Sandıklı İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından görevli Veteriner hekim eşliğinde yapılan hayvan pasaportu, küpe ve bulaşıcı hastalık kontrolleri yapıldığı belirtildi.

Sandıklı Belediyesi Veterineri refakatinde yapılan işlemler yeni açılan ve ruhsatlı olan bölgenin tek hayvan pazarında yapılıyor olup, alım ve satım yapan vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edildiği ifade edildi.

Her hafta Sandıklı İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından hayvan pazarına Veteriner hekim görevlendiriliyor ve alım satım işlemleri yapılıyor. Sandıklı Belediyesi Veteriner Hekimi, burada hayvanların sağlık durumları, küpe kontrolleri ve bulaşıcı hastalık kontrollerini yapmaya devam etmekte. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan