İyi Parti Atanın Huzuruna Çıktı İyi Parti Atanın Huzuruna Çıktı

OEDAŞ, farklı uzmanlarla çalışanlarını buluşturduğu BizEnerji etkinliklerinde Sosyal Girişimci ve Yazar Aslıhan Dağıstanlı Aysev'i konuk etti. Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikte Aysev, "Cesur Kızlar Köprüsü" temasıyla ilham verici bir konuşma gerçekleştirdi. OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, şirketin fırsat eşitliğine olan bağlılığını vurguladı ve etkinlikteki katılımcılara ilham verdi.

Cesur Kızlar Köprüsü: Dezavantajlı Köy Okullarına Destek

Kız çocuklarının güçlenmesini ve kadın hareketine destek olmayı amaçlayan Aslıhan Dağıstanlı Aysev, pandemi döneminde kurduğu Cesur Kızlar Köprüsü ile dezavantajlı köylerde kütüphane açarak çocuklara yabancı dil eğitimi imkanı sağlıyor. Aysev'in etkileyici konuşması, kız çocuklarına yapılan yatırımın toplumun geneline kazandırdığı önemi vurguladı ve rol modellerinin gücüne dikkat çekti. Büyük ilgi gören sunumun ardından Aysev, OEDAŞ çalışanlarının sorularını cevapladı ve etkinliğe katılanlara kitabını hediye etti.

Sosyal Girişimci Ve Yazar Aslıhan Dağıstanlı Aysev

Muzaffer Yalçın: Fırsat Eşitliğine Verilen Önem

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, şirketin Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UNGC) ve Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi İlkeleri (WEP’s) imzacısı olduğunu belirterek, fırsat eşitliğine olan bağlılıklarını vurguladı. Yalçın, özellikle 2019 yılında başlatılan Enerjimiz Eşit projesi ile kadın çalışan istihdamını artırırken eğitim faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi. Dünya Kadınlar Günü'nde Cesur Kızlar Köprüsü'nü konuşmak için Aslıhan Dağıstanlı Aysev'i ağırlamanın mutluluğunu paylaşan Yalçın, etkinliğin tüm ekibe ilham verdiğini ifade etti.  

Oedaş Direktörü Muzaffer Yalçın (1)

Kaynak: FADİME ÖZKARAN