Muğla'nın Milas ilçesindeki sakin bir kıraathanenin okey masası, ansızın bir dövüş ringine dönüştü. Oyuna hükmetmek ve doğru taşları dizmek uğruna çıkan tartışmada, yaşlı kıraathane müdavimleri sakinliğini kaybetti. Kamera kayıtlarına yansıyan olay "Bu da mı oldu?" dedirtti. Kıraathane masasındaki dedelerin ıstaka ile birbirlerine hafif şekilde vurmaları an be an kameralara yansıdı.

Bakan Şimşek'ten ekonomide "güven" ve "öngörülebilirlik" vurgusu Bakan Şimşek'ten ekonomide "güven" ve "öngörülebilirlik" vurgusu

Milas'ta yaşları kemale ermiş emekliler, vakitlerini okey oynayarak geçirmek üzere kıraathanede buluştu. Fakat, bir taş attıkça gerginlik arttı. Mağlup oyunculardan biri, rakibine karşı öfkesini bastıramayarak ıstaka ile tehditkar bir cevap verdi. Bu hamleye diğer deneyimli oyuncu da boş durmayarak, başlayan sözlü atışmayı fiziksel bir mücadeleye dönüştürdü.

Olayın tanıkları masalarında devam ettiği okey oyunlarını bırakmayarak, gelişen bu garip duruma sessiz kaldılar. Ne var ki, çevik bir garsonun dikkati ve gayreti kavgayı sonlandırdı. Yaşanan bu tuhaf durum, güvenlik kamerasına yansırken, yaralanan dede küçük bir tedavi sonrası yoluna devam etti. Milas'ta akşam sakin geçecekken, okey masasında yaşanan hırslı anlar yürek hoplattı.

Editör: Tuğba Özkan