İYİ Parti Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, ülkemizi derinden sarsan 11 ilimizde büyük yaralar açan büyük depremin yıldönümünde, deprem şehitlerini rahmetle andığını söyledi.

Olgun; “Aradan geçen süre içerisinde, acıların dün gibi tazeliğini koruduğu depremzedelerimizin yaralarının sarılmadığı gibi üstüne üslük tehditlerle karşılandılar” dedi.

hakan şeref olgun

EŞEKTEN DÜŞEN GELSİN

Depremin ardından bölgeye ilk gidenlerden biri olduğunu belirten Milletvekili Olgun, deprem bölgesinde yaptığı İYİLİK EVLERİ’nin bir nebze olsun depremzedelere derman olduğunu hatırlattı.

Afyonlu sporcular zafer kazandı! Afyonlu sporcular zafer kazandı!

Geçen süre içerisinde defalarca deprem bölgesinde bulunduğunu hatırlatan Milletvekili Olgun, depremzedelerin tedirgin bir o kadar da kırgın olduğunu söyledi.

Milletvekili Olgun; “Depremzedelerimiz ‘eşekten düşen yanımıza gelsin, boş vaatlere karnımız tok’ diyerek sitemlerini dile getiriyorlar. Bir yıl içinde 319 bin konut yapıp teslim edeceğiz diyenler, sözlerini yerine getiremeyince depremzedeleri tehdit etmeye başladılar. Depremzedeleri bile tehdit ediyorsunuz ya; yazıklar olsun size. Siz tehdidi bırakın da önce yapamadığınız konutların hesabını verin. Şimdi bir yıl içinde yapamadıkları konutları 2 ay içerisinde yapacağız diyerek depremzedelerle dalga geçiyorlar” diye konuştu.

RAHMETLE ANIYORUM

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısının bile sağlıklı bir şekilde açıklanmadığına dikkat çeken İYİ Parti Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, depremde hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara başsağlığı diledi.

Kaynak: SAİT KARADUMAN