Yerel seçimler yaklaşırken partilerdeki seçim çalışmaları da hız kazandı. Yerel seçim çalışmaları kapsamında il il gezerek vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’da partisinin belediye başkan adayı Buğra Kavuncu ile birlikte İstanbul Esenyurt’ta iftar programına katıldı.

hakan şeref olgun

Genel Başkan Akşener’e ziyaretlerinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'da eşlik etti.

Rozetler çıktı hizmet başladı! Rozetler çıktı hizmet başladı!

hakan şeref olgun

‘İFTAR SOFRALARI GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR’

Esenyurt’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, vatandaşlarla da fotoğraf çekindi. Genel Başkan Akşener, iftar öncesi vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. 

hakan şeref olgun

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, " İftar sofraları sadece insanları değil gönülleri de birleştirir. Esenyurtlu vatandandaşlarımızla birlikte iftar soframız birlik ve beraberlik ruhuyla doldu taştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Buğra Kavuncu'ya ve Esenyurt Belediye Başkan Adayımız Muharrem Yıldız'a başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: SAİT KARADUMAN