Afyon Valisi takibe aldı! Afyon Valisi takibe aldı!

İYİ PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun TV3’ü ziyaretinde gündemi değiştirecek bomba bir iddiayı dile getirdi.

hakan şeref olgun

Ankara kulislerindeki bir iddiayı dile getiren Hakan Şeref Olgun, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın bugün yapacağı daha önceden ifade edilen Belediye Başkan adaylarını açıklaması ile ilgili programın Pazartesi gününe ertelenmesinin ardında yatan gerçeğin maddi boyutu olduğuna dikkat çekti.

hakan şeref olgun

Hakan Şeref Olgun, ‘Fatih Erbakan’ın Yeniden Refah Partisinin özellikle İstanbul’da Cumhur İttifakının ortak adayı Murat Kurum’u desteklemesi isteniyor. Bunun içinde AKP’nin ne gerekirse yapacağına dair duyumlar alıyoruz. Hatta 20 milyon dolar gibi bir rakamdan bile bahsediliyor. Elbette bunlar bir iddia’ dedi.

hakan şeref olgun

TV3’te Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Önder Artuk ile Mehmet Emin Güzbey ile TV3 yöneticileri tarafından karşılanan İYİ Parti Afyon Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun’un beraberinde İYİ Parti Afyon İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı ile Yönetim Kurulu Üyelerine TV3 ile ilgili bilgiler aktarıldı.

tv3

TV3 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, ‘TV3 için büyük bir yatırım yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Halkımızın beklentilerini karşılayacağına inandığımız televizyon kanalımız hem uydudan hem de kablolu yayından halkımız ile birlikte 85 ülkedeki izleyicilere ulaşacak. Herkesin severek ilgi ile takip edeceği bir kanal olacak ve kısa bir sürede de yayına geçeceğiz’ dedi.

Hakan Şeref Olgun’da, ‘Afyonda sevdiğimiz, saydığımız isimlerin bir araya gelerek böylesine büyük bir yatırıma imza atmaları bizleri mutlu etmektedir. Ortaklarınız ile ekibinizin bir arada çok güzel bir yayıncılık yapacağınıza inancım tam. Başarılar diliyorum’ dedi.

Olgun, Odak Muhabirlerine Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu! Olgun, Odak Muhabirlerine Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

ODAK ÖZEL HABER 

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ