Milli Eğitim Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı arasında imzalanan “Eğitim ve Öğretim İş Birliği Protokolü” kapsamında açılan Afyonkarahisar Şehit Soner Hayta Adalet Mesleki Eğitim Merkezi, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Merkez Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Olcar, Afyonkarahisar Şube Müdürleri Mustafa Günay ve Medeni Buğra tarafından ziyaret edildi.

Hizmet birimlerini gezen ve idarecilerden kurumun iş ve işlemleri hakkında bilgi alan Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Adalet Mesleki Eğitim Merkezleri sayesinde tutuklu ve hükümlüler, okur yazarlık, ilkokul, ortaokul, lise öğretimi yanında mesleki eğitim alıyor, mevcut mesleki bilgi ve becerilerini de belgelendirme imkanına sahip oluyorlar.  Bu sayede tahliyelerinden sonra topluma daha kolay adapte olarak kendi işlerini kurmaları veya iş bulmaları sağlanıyor” ifadelerini kullandı. \\T.Ö

Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

Editör: Tuğba Özkan