Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bu ay içinde çalınan eşyalar üzerine harekete geçti. Çalışmalar kapsamında Çakır Mahallesindeki bir adresten 2 adet televizyon, 1 adet soba, 1 adet ocak, 10 adet halı, 1 adet buzdolabı, 3 adet tüp ve muhtelif mutfak eşyalarının çalındığı tespit edilirken, Dörtyol Mahallesindeki bir adresten 1 adet tv, elektrikli süpürge ve muhtelif malzemelerin ikamet bahçesine çıkarılarak hırsızlığa teşebbüs edildiği belirlenirken ayrıca yine Dörtyol Mahallesindeki bir adresten 3 adet soba, 2 adet tv, elektrikli marangoz aletleri, muhtelif ev eşyalarının çalındığı bildirildi.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Çakırköy Mahallesindeki bir adresten 1 adet ağaç kesme testeresi, 1 adet çim kesme makinesi, 2 adet ağaç kesme spirali ve 1 adet kaynak makinesinin çalınması olayının gerçekleşmesinin ardından Y.E.G. ve Ö.D. isimli şahısların eşyaları çaldıkları tespit edildi.  

Mısır tarlasında bakın ne ele geçirildi? Mısır tarlasında bakın ne ele geçirildi?

Konuyla ilgili olarak şahısların ikametinde yapılan aramada; motorlu testere, lokma takımı, elektrikli süpürge, soba ve 6 parça soba karıştıcısı, çim biçme ipi, 4 adet bıçak ve çeşitli el tamirat aletleri ele geçirildi.

Öte yandan şüpheli şahıslar yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: BÜLTEN