Bakan Şimşek'ten ekonomide "güven" ve "öngörülebilirlik" vurgusu Bakan Şimşek'ten ekonomide "güven" ve "öngörülebilirlik" vurgusu

7 Kasım tarihinde, akşam saatlerinde Bağlarbaşı Caddesi'nde yaşanan olayda, Abidinpaşa - Batıkent güzergahında sefer yapan özel halk otobüsünün şoförü Fevzi Bolatbaş, yolculuğu sırasında yaklaşık 15 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan bir genci fark etti. Bolatbaş, durumu gözlemleyerek tereddüt etmeden otobüsünü durdurdu ve tehlike altındaki genci otobüsüne alarak kapıları hızla kilitledi.

Kameraya yansıyan görüntülerde, saldırganlardan kurtulan genç, otobüste bulunan diğer yolculara yaşadığı korkunç tecrübeyi anlatıyor. Genç, "Otobüsten indim. Bir anda saldırdılar. Hiçbirini tanımıyorum" diyerek yaşadığı dehşet dolu anları aktardı. Görüntüler, şiddet görmüş ve başından yaralanmış olan gencin, otobüs içindeki yolcular tarafından da destek ve yardım aldığını gösterdi.

Saldırı sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu belirten gencin, olayın şokunu üzerinden atmış gibi görünerek otobüsten indiği ve yetkililere giderek şikayette bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Bu tehlikeli anın üstesinden gelen Fevzi Bolatbaş'ın cesareti ve soğukkanlı davranışı, hem yolcular hem de toplum tarafından takdirle karşılandı.

Editör: Duygu Özger