Başkan Şahin’den Kırkalılara ‘Teşekkür’ hediyesi! Başkan Şahin’den Kırkalılara ‘Teşekkür’ hediyesi!

Sinanpaşa İlçesi'nde 2009-2014 yılları arasında Çiğiltepe Mahallesinde muhtarlık yapan Ahmet Özbanaz, 10 yıl aradan sonra tekrar muhtar adayı oldu. Çiğiltepe Mahallesi Muhtarlığı görevini 5 yıl başarıyla yürüten Özbanaz, mahallesinin geleceği için yeniden kolları sıvadı.

HİZMETTE 10 YILIN ARDINDAN YENİDEN ADAY

Ahmet Özbanaz, 2009-2014 yılları arasında Sinanpaşa İlçesi Çiğiltepe Mahallesi Muhtarlığını üstlenmiş ve aynı dönemde Sinanpaşa Muhtarlar Derneği Şube Başkanlığını kurmuştu. 10 yılın ardından mahallesine hizmet etmek için tekrar aday olduğunu belirten Özbanaz, o dönemde başlattığı başarılı projeler ve vatandaşın yanında olarak dikkat çekmişti.

TMO'YA KARŞI MÜCADELE

Muhtarlık görevini sürdürdüğü dönemde, çiftçilerin haşhaş ektiği sırada TMO Sinanpaşa Ajans Müdürlüğü'nün çiftçilere ağır şartlar koştuğunu ve tohum dağıtımının zamanında yapılmadığında çiftçinin zarar göreceğini gündeme getiren Özbanaz, çiftçilerin yanında yer alarak mücadele etmişti.

sinanpaşa

ULAŞILAN BİR MUHTAR OLACAĞIM

Ahmet Özbanaz, kendisine oy veren ya da vermeyen tüm mahalle sakinlerini kucaklayacağını söyledi. 10 yılın ardından enerjisini ve birikimini mahallesine adayacağını belirten Özbanaz, "Bana oy verdi, oy vermedi" ayrımı yapmadan bütün mahalle sakinlerine eşit hizmet edeceğini belirtti. İletişimde açık olacağını vurgulayan muhtar adayı, "Ulaşılamayan değil, ulaşılan bir muhtar olacağım" dedi.

GEÇMİŞTE YAPTIKLARIM, YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR

Sinanpaşa Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanlığı yaptığı dönemde Afyonkarahisar Milletvekillerini sürekli Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek, Sinanpaşalı vatandaşların istek, talep ve sıkıntılarını dile getiren Muhtar Adayı Özbanaz, “Geçmişte yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Mahallemdeki vatandaşlarımın bana olan güvenini boşa çıkarmamak için çalışmalarımı yürüteceğim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: NURBANU SOY