AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’ın Çay İlçesinde incelemelerde bulundu. AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu ve Çay İlçe Başkanı Ercan Şapçı ile birlikte çalışmaları hızla devam eden Bolvadin-Çay yolunu inceleyen Milletvekili Özkaya, yetkililerden bilgiler aldı.

Yapılan çalışmaların incelenmesinin ardından Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı ziyaret eden Milletvekili Özkaya, Bolvadin Gençlik Merkezi ve yapımı devam eden 8 dersliğe geçerek incelemelerde bulundu. Muhteşem bir eserin ortaya çıktığını ifade eden Milletvekili Özkaya, “Şimdiden bu muhteşem tesisin gençlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ardından yapımı devam eden sekiz derslik anaokulu inşaatını inceleyip Milletvekili Özkaya öğrencilere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu? Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu?

Son olarak Çay ilçesinde faaliyet gösteren STK’ların temsilcileriyle Belediye’ye ev sahipliğinde, İGM üyeleriyle bir araya geldiler. İlçeyle ilgili istişarelerin ardından çekilen fotoğrafla ziyaret son buldu. G/A