Filmin diğer başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, Melisa Aslı Pamuk'un gıyabında yapılan galaya ilişkin sert bir yorumda bulundu. Hacıoğlu, Pamuk'un mülteci olarak yerleşmemişse galaya gelmesi gerektiğini belirterek partnerinin yokluğuna tepki gösterdi. Bu durum, gala gecesinin kırmızı halısında magazin gündeminin sıcak konularından biri haline geldi.

Melisa Aslı Pamuk başrol olduğu filmin galasına katılmadı! Partneri İsmail Hacıoğlu'ndan tepki gecikmedi

Şarkıcı Emre Altuğ yeniden evlendi! Şarkıcı Emre Altuğ yeniden evlendi!

Bununla birlikte, Melisa Aslı Pamuk'un evine giren hırsızlar tarafından pasaportunun çalındığı haberleri, daha önce başrolünü üstlendiği 'Kadınlara Mahsus' filmi galasına da katılmamasına neden olarak anılmıştı. Ceyda Düvenci o gece basın mensuplarını Pamuk'un durumu hakkında bilgilendirmiş, pasaport sorununun çözümünü bekleyen oyuncunun galalara iştirak edemeyişi sinema sektöründe konuşulan konular arasına girmişti.

Melisa Aslı Pamuk başrol olduğu filmin galasına katılmadı! Partneri İsmail Hacıoğlu'ndan tepki gecikmedi

Tecrübeli ve yetenekli oyuncuların kadrosunu oluşturduğu 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galasının, bu olaylara sahne olması ise film meraklıları ve takipçileri için ekstra bir ilgi noktası yarattı. Melisa Aslı Pamuk'un yokluğu, filmin galasındaki parıltıya gölge düşürse de, sanatçının yaşadığı aksiliklere sektörden destek ve anlayışın devam ettiği görülüyor.

Editör: Cemile Kaytan