Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay ile ilgili olarak iş yeri çalışanları ile yapılan görüşmede petrol ofisinden 4 bin 500 TL para çalan şüpheli şahısların Afyonkarahisar istikametine 06 … 751 plakalı araç ile kaçtıkları ortaya çıktı. Yol güzergahı üzerinde devriyede olan Bölge Trafik personeli ile irtibat kurularak ortak takip neticesinde şüpheli 2 şahıs yakalandı.

Petrol Ofisindeki hırsızlık olayı şüphelisi tutuklandı!

Emniyet kilolarca ele geçirdi! Emniyet kilolarca ele geçirdi!

Jandarma ekipleri tarafından yapılan kimlik sorgulamasında, araç sürücüsünün M.A. (2002) olduğu, araçta yolcu olarak bulunan şüphelinin ise H.Y. (1995) olduğu tespit edildi.

Para teslim edildi

Gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında  adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, 06 … 751 plakalı araçta yapılan arama sonucunda 4 bin 500 TL para bulundu. Başka herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmayan olayda araçta bulunan para Yusufoğlu Opet Petrol Ofisi yetkililerine teslim edildi.

Petrol Ofisindeki hırsızlık olayı şüphelisi tutuklandı!

Öte yandan meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatılmış olup gözaltına alınan H.Y. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmış, M.A. isimli şahıs ise tutuklanarak Bolvadin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak: BÜLTEN