Afyonkarahisar'da bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle önemli bir farkındalık mesajı yayımladı. Engelli bireylerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Okumuş, engelli insanların her alanda gösterdikleri başarı ve azimle takdiri hak ettiklerinin altını çizdi.

Rektör Okumuş, mesajında engelli vatandaşların spordan sanata, edebiyattan siyasete kadar birçok alanda önemli başarılar elde ettiğine dikkat çekerek, bu başarıların herkesin takdir etmesi gereken örnek mücadeleler olduğunu belirtti. "Hepimiz birer engelli adayıyız" diyen Prof. Dr. Okumuş, toplumun her bireyinin hayatın her alanında fırsat eşitliğine sahip olması gerektiğinin altını çizerek, bu durumun huzurlu ve onurlu bir toplumsal yaşam için vazgeçilmez olduğunu ifade etti. Herkesi engelli bireylere karşı duyarlı ve destek olmaya çağırarak mesajını tamamladı.

Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır! Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır!

Editör: Tuğba Özkan