• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.095 %1.58
  • ETHERIUM 3.119 %2.28
23°

Rektör Okumuş Haberleri

Rektör Okumuş haberleri ve güncel Rektör Okumuş gelişmeleri, Rektör Okumuş ile ilgili tüm video, Rektör Okumuş fotoğrafları ve Rektör Okumuş haberleri Afyon Haber Odak Gazetesi Afyonkarahisar Güncel Haberleri sitemizde


AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, bu yıl Azerbaycan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Zirvesinin Ankara’daki eşgüdüm...

Güncel

Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Kütahya Çölyak ve PKU Metabolik Hastalıklar Derneği Başkanı Nuray Sayıner’i kabul etti.

Güncel

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi(AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Zafer Sağlık Külliyesinde devam eden inşaat çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Güncel

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güncel

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle bir...

Güncel

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş,  1 Aralık AIDS Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güncel

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Nurullah Okumuş, 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.