Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’ü ziyaret etti. Zafer Sağlık Külliyesinde öğrencilerin ve personelin sportif gereksinimlerini karşılamak amacıyla hayata geçirilmesi planlanan sportif altyapı çalışmalarının masaya yatırıldığı ziyarette, iki kurum arasında iş birliği imkanları çok yönlü olarak ele aldı.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinde devam eden ve uygulanacak çeşitli yatırımlar hakkında başkentte temaslarda bulunan Prof. Dr. Okumuş, Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Öztürk ile bir araya geldi. Zafer Sağlık Külliyesinde atıl vaziyette bulunan futbol sahasını sentetik çim zemin ile kullanılır hale getirerek üniversite öğrenci ve personelinin hizmetine sunmak istediklerini belirten Prof. Dr. Okumuş, futbol sahasının çevresine altı kulvarlı tartan atletizm pisti, toplam bin kişilik tribün ve sporcu soyunma odalarının da yapılmasının planlandığını söyledi.

Başkan Topçu, Başkan Köksal'ı ziyaret etti! Başkan Topçu, Başkan Köksal'ı ziyaret etti!

Futbol sahasının yenilenerek hizmete açılmasının yanı sıra mevcut basketbol sahasının iyileştirilmesi ve yanına voleybol sahası ve iki adet tenis kortu yapılmasının da gündemlerinde olduğunu dile getiren Prof. Dr. Okumuş, bu konuda ülke sporuna verdiği altyapı desteği ile tanınan Spor Toto Teşkilatının desteğini almaktan büyük bir memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Konuya ilişkin olumlu düşüncelerini ifade eden Dr. Mehmet Ata Öztürk’te nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Okumuş’a teşekkür etti. \T.Ö

Editör: Tuğba Özkan