TrendLife dergisinin Eylül/Ekim 2023 tarihli dördüncü sayısında bir söyleşisi yayımlanan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, yöneticilik yapmanın zorluklarına rağmen, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ailesiyle geçirdiği yeterli zamanı sağlamaya çalıştığını belirtiyor. Ancak, yoğun iş temposu ve sürekli değişen gündem nedeniyle bazen ailesinin eleştiri ve beklentilerine yetişemeyebiliyor. Yöneticilik görevinin kendisini en çok zorlayan yanının ailesiyle yeterli vakit geçirememek olduğunu ifade ediyor.

Prof. Dr. Okumuş, çalışma hayatında sıkı bir disiplin içerisinde olduğunu ve her gününü programladığını vurguluyor.

İŞLE İLGİLİ KONULAR İŞTE KALIR

Ölen sosyal medya fenomeni Taktaş'ın mezarı bakın ne için açıldı? Ölen sosyal medya fenomeni Taktaş'ın mezarı bakın ne için açıldı?

Prof. Dr. Okumuş ayrıca yöneticilik pozisyonunda sürekli eleştirilere maruz kalmak zorunda kalmanın da zor bir durum olduğunu ifade ediyor. Ancak, eleştirileri hakkaniyetli bir şekilde değerlendirerek kendisini geliştirmeye çalıştığını belirtiyor. Ailesinin medyada gördüğü haberlerle ilgili soruları olduğunu da belirten Prof. Dr. Okumuş, işle ilgili konuları evden uzak tutmaya çalıştığını ve söylemediğini, “o konu iş yerinde kaldı, burası farklı” şeklinde ifade ettiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Nurullah Okumuş yöneticilik görevinin zorluklarına rağmen aileyle vakit geçirmeye özen gösterdiğini, eleştirilere açık olduğunu ve sürekli kendini geliştirmeye çalıştığını belirtiyor. Ayrıca, işle ilgili konuları ailesiyle paylaşmamaya özen gösterdiğini ve aile dışında da özel zamanı olduğunu ifade ediyor. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan