Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı dizinin daha ekrana gelmeden karşılaştığı tepkiler ve RTÜK'ten alınan idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası sektörde dikkat çekiyor. Bu gelişmelerin ardından ekip, çekimlerini Beykoz'da sürdürme kararı aldı.

Kızıl

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, dizinin çekimler için kullanılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı iki mekandan alınan izinler, ödeme yapılmış olmasına rağmen iptal edildi.

Kizil Goncalar

Ünlülerin 1 Mayıs Mesajları Ünlülerin 1 Mayıs Mesajları

Dizi ekibinin, yeni çekim adresi olarak Beykoz Kundura Fabrikası'nı tercih ettiği öğrenildi. Yılbaşı tatili dışında tüm hızıyla devam eden dizinin üçüncü bölümü 8 Ocak Pazartesi günü seyirciyle buluşacak.

Öekim

Öte yandan, dizinin yapımcısı Faruk Turgut, geçtiğimiz günlerde bir kurumun çekim izninin iptal edilmesine tepki göstermişti. Turgut, "Darülaceze'nin çekim iznini iptal gerekçesini, kamuoyunun takdirine sunuyorum.

Ceza-3

Bu mekan için ayda 200 bin lira ödediğimizi ifade etmek istiyorum. Biz her koşulda mekan bulup çekimlerimize devam edeceğiz. Fakat bu durum, bizimle keyifli vakit geçiren Darülaceze sakinleri için üzücü oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN