Milletvekili Olgun’dan Yurdunuseven’e gönderme: Kelime oyunlarıyla kandırmaya devam! Milletvekili Olgun’dan Yurdunuseven’e gönderme: Kelime oyunlarıyla kandırmaya devam!

Yeniden Refah Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Çöl, yerel seçimler öncesini ilk müjdesini emekli, dul ve yetimler için verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz doğalgazını 1 yıl ücretsiz yapmasının ardından SANJET abonelerinin taleplerine sessiz kalmayan Çöl, sözünü tuttu. 

Çöl, SANJET abonesi olan emekli, dul ve yetimlere Mart ve Kasım ayında 2 bin 500 TL olmak üzere yıllık toplamda 5 bin TL ücretsiz ısınma verileceğini mujdeledi.

SÖZÜNÜ VERDİM YAPIYORUM

Çöl konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün Sanjet Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Sanjette Rekor kırarak 14 Milyon kar elde ettik. Elde edilen kârımızı emekli, dul ve yetimlerimiz ile paylaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz doğalgazını 1 yıl ücretsiz yapmıştı. Sanjet abonelerimizden bize gelen talepler üzerine SANJET kâr edince yapacağım sözünü vermiştim ve yapıyorum. Sanjet abonesi olan Emeklilerimize, dul ve yetimlerimize yıllık 5000 TL ısınma ücretsiz" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ