Tatbikat Gürses Tarım Seracılık Müdürü Veli Karaca tarafından Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne yapılan yangın ihbarı ile başladı. Yapılan yangın ihbarından altı dakika sonra olay yerine intikal eden İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler hemen olay yerinde gerekli önlemleri alarak, yapılan mizansen gereği dumandan zehirlenen işçilerin tahliyesi ile çatıda mahsur kalan bir işçiye müdahale ettiler.

Etkinlikler devam ediyor! Etkinlikler devam ediyor!

Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Sandıklı İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 ekiplerinin de olay yerine hızla intikal etmesi ile yangın tatbikatı devam etti. Yangına müdahale edilmesi konusunda Gürses Tarım Seracılık’ta bulunan işçilere Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından uygulamalı olarak dersler verildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gürses Tarım Seracılık Müdürü Veli Karaca; “Çalışma arkadaşlarımızın herhangi bir yangın durumunda doğru müdahale yöntemlerini bilmesi ve öğrenmesi için Gürses Tarım Seracılık olarak Sandıklı Kaymakamlığımız, Sandıklı Belediyemiz ve İlçe Jandarma Komutanlığımızın katılımıyla yangın tatbikatı gerçekleştirdik. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Tatbikatta hazır bulunan Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel ve Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş; tatbikata katılan İtfaiye Müdürlüğüne, Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığına, 122 acil servis çalışanlarına ve Gürses Tarım Seracılık Müdürü Veli Karaca’ya teşekkür ederek, bu gibi olaylarla karşılaşmamak temennisiyle, günün anısı olması için toplu resim çektirdiler. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan