Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün talimatları ile emekli, dul ve yetimlere yapılan SANJET desteği dışında kalan bütün abonelere, yüzde 50 indirim desteği bugün başlıyor. 20 Mart-20 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak olan yüzde 50 indirim desteğinden 5.000 TL’ye kadar olan kontör yükleme hizmetlerinden yararlanılacak olup, kontör dışında kalan fatura aboneleride bu indirimden yararlanacak.

’DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Başkan Dr. Mustafa Çöl, bu indirim kampanyasının, vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek ve onlara destek olmak amacıyla başlatıldığını belirtti. Ayrıca, Sandıklı Belediyesi olarak vatandaşların refahı için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu tür desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Kızılay’a bağışta bulundular! Kızılay’a bağışta bulundular!

Başkan Dr. Mustafa Çöl açıklamasında; “Sandıklı Belediyesi, olarak vatandaşlarımıza sağladığımız bu indirim fırsatlarıyla, halkımızın her kesimine yardımcı olmaya devam ediyoruz. Bu indirimden yararlanmak isteyen aboneler, belirtilen tarihler arasında ilgili işlemleri gerçekleştirmek için, Yeni Belediye İş Hanının 1. Katında bulunan SANJET A.Ş Veznesine uğrayabilirler” dedi.

Kaynak: AHMET SARLIK