AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı (AFSİAD) Kadir Sayın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Uluçay’a ziyarette AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İl Başkan Yardımcıları Ömer Dayı, Yakup Yılmaz ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

hüseyin ceylan uluçay

“İş insanlarımızla birlikte hizmet ediyoruz”

Ziyarette konuşan Uluçay; “Çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin de destekleri ile 31 Mart’tan sonra Afyonkarahisar’a hep birlikte hizmet edeceğimizi belirtmek istiyorum. Sizler ellerinizi taşın altına koyarak ilimizin tanıtımına, istihdamına, ihracatına ve ticari alandaki faaliyetlerine ciddi destekler veriyorsunuz. Dolayısıyla biz Afyonkarahisar’ımıza siz kıymetli iş insanlarımızla birlikte hizmet ediyoruz. Yeni dönemde de yatırımlar için daha hızlı aksiyon alınması ve hızlı sonuçlar elde edilmesi adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Sizlerin deneyimlerinden faydalanarak, yeni fikirlere açık bir şekilde en önemlisi istişare ile birlikte şehrimizi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Kızılay’a bağışta bulundular! Kızılay’a bağışta bulundular!

‘’Kaliteli bir iş girişim ortamı sağlayacağız’’

Sözlerine şöyle devam eden Uluçay, “Önceliğimiz şehrimizin ekonomik gelişiminin daha da artmasını sağlayacak şekilde desteklemek. Yerel istihdam sağlayacak girişimleri teşvik ederek, toplumumuzun eğitim, kültür, sanat, spor gibi etkinliklerine odaklı olarak çalışmak. Afyonkarahisar’ımızı uluslararası şehirler düzeyinde yarışacak ve öne geçirecek stratejileri iş insanlarımızla birlikte yöneteceğiz. Belediye olarak, şehrimizin ekonomisine sıçrama yaptıracak alanları destekleyeceğiz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir vizyon ile çalışarak, kaliteli bir iş girişim ortamı sağlayacağız. Marka haline gelin AK Belediyecilik anlayışı ile bir kez daha şehrimizi hemşehrilerimize yakışır bir şekilde yöneteceğiz” dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ