İscehisar'ın geleceğine dair umut vaat eden projelerle dolu Seyhan Kılınçarslan'ın adaylık süreci hızla devam ediyor. Kentin ihtiyaçlarına cevap verecek pek çok proje vatandaşların ilgisini çekiyor.

AK Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, projeleri kapsamında önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Belediye Başkan Adayı Kılınçarslan projelerini tanıttı.  

ÇARŞI VE MEYDAN DÜZENLEMESİ

Tarihi Koca Köprü'nün bulunduğu alanda yapılacak çarşı ve meydan düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kılınçarslan, bölgeye gelen ziyaretçilerin ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla dükkanlar inşa edileceğini ve böylece bölgenin canlanmasının sağlanacağını belirtti.

çarşı meydan

JEOTERMAL SERA

AK Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, projeleri arasında yer alan, “Jeotermal Sera” ile ilgili bilgi verdi.  Kılınçarslan, bölgede bulunan sıcak su kaynaklarını en verimli şekilde kullanabilmek ve iş imkanı yaramak amacıyla, belediyeye ait sera inşa edip, hem istihdam hem de katma değer üreteceklerini söyledi.

TEKSTİL ATÖLYESİ

Projeleri arasında yer alan, tekstil atölyesinin hizmete açılacağını söyleyen AK Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, “Kadınlarımıza istihdam ortamı yaratmak için tekstil atölyesini hizmete açacağız” dedi.

428496625 18258960220235652 8054098204257743415 N

TAZİYE ARACI VE TAZİYE YEMEĞİ

Aday Kılınçarslan, vatandaşları kötü günlerinde yalnız bırakmayacaklarını belirterek taziye aracı ve taziye yemeği projesini duyurdu. Kılınçarslan, “Evlerinin bahçelerinde taziyelerini kabul etmeleri için taziye aracı ve ücretsiz yemek hizmeti vereceğiz” ifadelerini kullandı.  

MAHALLE EVLERİ

Aday Kılınçarslan mahalle kültürünün yaşatılması adına doğalgazlı mahalle evlerinin inşa edileceği müjdesini verdi. Kılınçarslan,“İnsanımızla, bilgimizle, tecrübemizle ve hizmete kendini adamış ekibimizle hazırız, kararlıyız! Siz de hazırsanız İscehisarımızın aydınlık geleceği için bu yolda birlikte yürüyelim” sözleriyle seçmenlerine seslenerek, “Mahalle Evleri” projesinden bahsetti. Kılınçarslan, “Mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla, özellikle kadınların mahallelerinden uzaklaşmadan güvenle bir arada olacağı önemli günlerde buluşabileceği, doğalgazlı mahalle evleri inşa edeceğiz” dedi.

mahalle evlerı

KAPALI DÜĞÜN SALONU

Aday Kılınçarslan, İscehisar’da evlenecek olan gençlerin yanlarında olmak amacıyla kapalı düğün salonu inşa edeceklerini, gençleri ve ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

kapaalı dugun salonu

BEYAZ MASA BİRİMİ

Vatandaşlara 7/24 hız kesintisiz hizmet verebilmek için belediyede Beyaz Masa Birimi hizmete açacaklarını söyleyen AK Partili Aday Kılınçarslan, “Problemlerin çözümü noktasında Beyaz Masa Birimi köprü vazifesi görerek, halkımızın iletmiş olduğu tüm talep, şikayet, önerilerini ilgili birime iletecek. Sonucu olumlu veya olumsuz da olsa, vatandaşa geri dönüşüm yaparak bilgi verecektir” ifadelerini kullandı.

beyaz masa

İTFAİYE VE İŞ MAKİNALARININ TAŞINMASI

Kılınçarslan, ilçede bulunan iş makinelerinin taşınması ve itfaiye teşkilatının güçlendirilmesi konusunda önemli adımlar atacaklarını belirtti. Belediye Başkanı seçildiği takdirde ilçede bulunan iş makinalarının taşınacağını söyleyen Aday Kılınçarslan, “İlçemizde bulunan kaptaj binasını yenileyerek, itfaiye ve iş makinaları parkını buraya taşıyacağız. Daha kapsamlı itfaiye teşkilatı haline getirmek için yeni araç ve ekipmanlar ekleyeceğiz” dedi.

 N

MİLLET BAHÇESİ

Millet Bahçesi Projesini açıklayan AK Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, “Yukarıöz parkının bulunduğu mevkiye ilçemizi daha yeşil hale getirmek içerisinde kafeteryası, yürüyüş parkuru, piknik alanları olan millet bahçesini ailelerimizin hizmetine açacağız” şeklinde konuştu.

millet bahcesi

KAPALI PAZAR YERİ-MODÜLER TUVALET

İscehisar’da mevcut Pazar yerinin bulunduğu alanda modüller tuvaletleri, büfesi olan organize bir Pazar yeri inşa edeceklerini söyleyen Aday Kılınçarslan, “Yaz, kış esnafımız ve vatandaşımız rahat edecek. Kapalı Pazar yeri üzerine güneş panelleri kuracağız” dedi.

pazar yerı

İscehisar’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı! İscehisar’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı!

HOŞ GELDİN BEBEK SETİ

Aday Kılınçarslan, “Belediye olarak anne ve babaların mutluluklarına ortak olmak ve ailelerin ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla, 0-3 aylık bebeklere yönelik, “Hoş geldin Bebek Seti” oluşturarak annelerimize hediye edeceğiz.”

bebek

MERMERİN BAŞKENTİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE

İscehisar’da giriş ve çıkışların düzenlenmesi hakkında yapacaklarından bahseden AK Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, “İlçenin girişine mermerin başkentine yakışır şekilde dekoratif giriş kapısı yaptırarak ve çevre düzenlemesi, modern ışıklandırma yaparak daha estetik hale getireceğiz” dedi.

mermer

MERMER ATIK SAHASI ÇÖZÜMÜ

Kılınçarslan, “İscehisar ilçemizde faaliyet gösteren mermer firmalarımızın atıklarından dolayı oluşan, çamur depolama ve atık sorununu çözeceğiz. Atık sahasının düzenlemesini yaparak alanın mevzuata uygun hale gelmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞARILI VE DAR GELİRLİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Öğrenciye verdiği değer ve kıymetten bahseden Aday Kılınçarslan, “Başarılı ve dar gelirli orta okul ve lise öğrencilerimize eğitim giderlerine destek olmak amacıyla, burs vereceğiz” dedi.

ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Belediye araçlarını yenileyerek ve sayılarını arttırarak taşımayı daha kaliteli hale getireceklerini söyleyen Kılınçarslan, “Belirli bir gün ve saatlerde mahallelerden ilçe merkezimize, ücretsiz servis hizmeti sunacağız” şeklinde konuştu.

OTOGAR SORUNU ÇÖZÜLECEK

Kılınçarslan, “İscehisar’ın yıllardır sıkıntısı ve eksiği olduğunu söyleyen otogar sorununu bizim belediyeciliğimi döneminde çözeceğiz” dedi.  

GENÇLİK MERKEZİ

Gençlere yönelik projesini açıklayan AK Partili Kılınçarslan, “Gençlerimizin ilçede sosyal faaliyette bulunabilmesi ve kötü alışkanlıklarından uzak tutulması amacıyla, kapalı/açık spor salonu, internet hizmeti, bilgisayarlı çalışma odası, kütüphane, sosyal kültürel faaliyet atölyeleri, bilim ve teknoloji  atölyeleri bulunan bir gençlik merkezi inşa edeceğiz” diye konuştu.

KENT KONSEYİ

Katılımcı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini söyleyen Aday Kılınçarslan, “Belediyemizi vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Bu amaçla her kesimden vatandaşın dahil olacağı bir kent konseyi kurup, katılımcı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz” dedi.

ENGELSİZ PARK VE ENGELSİZ YAŞAM

Kılınçarslan, “Engelsiz Park ve Engelsiz Yaşam” projesinden bahsederek, engelli çocuklar için belirlenene bir noktada rahatça ve güvenle oyun oynayacakları parkı, hizmete açacaklarını kaydetti. Ayrıca engelliler için gerekli yerlerde rampalar yaparak ulaşımlarını kolaylaştıracaklarını söyledi.

engelsız

YOLLARIN VE KALDIRIMLARIN DÜZENLENMESİ

İlçenin daha modernn bir görünüme kavuşması için düzenleme çalışmaları başlatacaklarını söyleyen Aday Kılınçarslan, “Yolların ve kaldırımların düzenleme çalışmalarını başlatarak, ilçemizi daha modern bir görüntüye kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

İLÇENİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

Yaz aylarının vazgeçilmezi yaz şenlikleri düzenleyeceklerini ifade eden Kılınçarslan, “Konserler, etkinlikler ve çeşitli faaliyetlerle ilçemize yaz aylarının vazgeçilmezi olacak, ailelerin hoşça vakit geçireceği yaz şenlikleri düzenleyeceğiz” dedi.

İLÇEYE YAKIŞIR OLACAK

Mahallelere yeni oyun parkları kazandıracaklarını belirten Kılınçarslan, “Mahallelerimizin taleplerine göre ihtiyaç olan mahallelere yeni oyun parkları kazandıracağız. Mevcutta olan parkları yenileyerek halkımıza daha modern ve temiz parklarla hizmet sunacağız. Mesire ve piknik alanlarını ilçemize yakışır hale getireceğiz.”

KAPALI HALI SAHA VE BASKET SAHASI

Spora ve sporcuya önem verdiğini söyleyen AK Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, “Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapabileceği kapalı halı saha ve basketbol sahalarını ilçemiz kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN