Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman tarafından duyurulan bilgilere göre, yerel doğalgaz istasyonunda gaz dolumu süreci aktifleştirildi. Bu gelişmeyle birlikte, doğalgaz aboneliği için gerekli işlemleri tamamlayan Sinanpaşalılar, ev ve iş yerlerinde ısıtma sistemlerini modernize ettirerek, bu hizmetten faydalanmaya başlayabilecekler.

Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu? Gönüllü Hanımlar Derneği, Başkan Öztaş'a ne ziyaretinde bulundu?

Belediye Başkanı Karaman, doğalgaz aboneliğini aktif hale getirmek isteyen vatandaşlara ne yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verdi. Buna göre abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar, tesisatlarının montajını üstlenen ilgili firmalara başvurarak, gaz dağıtım şirketi AKSA Doğalgaz'a müracaat ederek süreci tamamlamalılar. Başkan Karaman, doğalgazın bölgeye kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'a teşekkürlerini iletti.

Karaman, bu gelişmenin Sinanpaşa Belediyesi'nin "Gönül Belediyeciliği" ve "Hizmet İçin Varız" mottosu doğrultusunda gerçekleştiğini vurgulayarak, halka verilen sözlerin yerine getirildiğini belirtti. 

Kaynak: NURBANU SOY