Sinanpaşa Kapalı Spor Salonu'nda 3. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı'na 280 öğrenci katıldı. Programa Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç, Sinanpaşa Kaymakamı Yaşar Artar, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen de katılarak öğrencilere destek verdi.

Vali Yardımcısı Büyükkılıç:"Bu program sayesinde spora yatkın çocuklarımızı keşfetmeyi ve onları spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerine teşekkür ederim. Bu programın ilimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

spor

Kaymakam Artar: "Bu programın Sinanpaşa'da spora ilgiyi artıracağına inanıyorum. Katılan tüm öğrencilere başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

İl Müdürü Kasapoğlu: "Gençlerimizin sporu sevmesini ve spora yönelmesini istiyoruz. Bu programla birlikte birçok gencimizin spora kazandırılmasını sağlayacağız." dedi.

spor

Afyon spor alanında gurur kaynağı oldu! Afyon spor alanında gurur kaynağı oldu!

Belediye Başkanı Karaman: "Sinanpaşa'da spora olan yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu programın da ilçemize katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

spor

Yetenek Taramasında başarılı olan öğrenciler yıllık temel eğitim programına dahil edilecek. Temel eğitimini tamamlayan öğrenciler kapsamlı testlere tabi tutularak hangi spor branşına yatkın olduğu belirlenecek ve ilgili branşa yönlendirilmesi yapılacak.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN