MasterChef elenen isim merak ediliyor. MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada mücadele hız kesmeden devam ederken ilk etapta tirik balığı ve meyan kökü ile yaratıcı bir tabak çıkarmaları istendi.

Yemek yarışmasının heyecan dolu bölümü MasterChef All Star'da başka bir yarışmacı daha yarışmaya veda etti. Bu haftaki eleme gecesinin konukları tirik balığı ve meyan kökü idi ve yarışmacılardan bu malzemelerle yaratıcı birer tabak hazırlamaları bekleniyordu. Yarışmacılar rakiplerini geride bırakabilmek için kıyasıya mücadele etti. Eleme gecesi sorusuna gelen "MasterChef'te kim elendi?" yanıt, merak içerisinde bekleniyordu. İlk etabın ardından, Cemre ve Dilara aynı puanla düelloya kalmalarının sonucunda, Cemre'nin elendiği açıklandı.

"BEN SAKSI DEĞİLİM"

Dilara 54 puana ulaşırken, Cemre rakibine 50,5 puanla mağlup oldu ve yarışmaya veda etti. Düello sırasında yarışmacılardan Somer Şef'in "Ben Saksı Değilim" adlı yemeğini yapmaları istendi ve yapılan puanlama sonucu Cemre yarışmadan elenmek zorunda kaldı.

Nihal Candan’ın eski polis memuru sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı! Nihal Candan’ın eski polis memuru sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı!

Yarışmadan elenen Cemre, büyük bir sporculuk örneği göstererek, "Her son bir başlangıçtır. Daha güzel bir başlangıç olur. Sağlık nedenleri ile veda ettiğime üzüldüm. Sırtımda ciddi bir problem yaşadım. Teşekkür ederim herkese, burada olduğum için çok mutluyum. On numara bir insan olarak gidiyorum. Sağlık problemlerim nedeniyle tam performans gösteremediğim için üzgünüm." diyerek yarışmadan ayrıldı.

Editör: Tuğba Özkan