Başkan Kılınçarslan, İGM Başkanı Siper ile ne görüştü? Başkan Kılınçarslan, İGM Başkanı Siper ile ne görüştü?

Toplantıya KGK İcra Komitesi’nin doğal üyeleri olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altınay, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ile GGK İcra Komitesi Üyeleri katıldı.

Toplantının öncesinde TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile bir araya geldi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sayın Berna Tokman ile 5 dönemdir birlikte çalışıyoruz. Bu süreçte başarılı çalışmalara imza attık. Sayın Tokman’ın nezdinde Kadın Girişimciler Kurulu’nun tüm üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

TOBB Afyonkarahisar KGK İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman da “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde, 2007 yılında kurduğumuz TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu’ndaki görevimin sonuna geldim. Bugüne kadar bizden desteklerini esirgemeyen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser’e, Yönetim Kurulumuz’a, Genel Sekreterimiz’e ve personelimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Toplantı, ATSO adına hazırlanan Teşekkür Plaketleri’nin takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.  F/Ö

Editör: Fadime Özkaran