Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet Odak Gazetesi Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey’i ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Karataş, Afyonkarahisar’da birbirinden değerli belediye başkan adaylarının olduğuna dikkat çekti.

karataş

Müdür Ülgen’den ODAK’a ziyaret! Müdür Ülgen’den ODAK’a ziyaret!

KAZANMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim sürecinin geçmesini temenni eden Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, “Belediye Başkan Adaylarımız heybesini ortaya dökecek ve vatandaşlarımıza çalışmalarını anlatacaklar. Kazanmak için çalışacaklar. Bizde Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak kazanmak için çalışıyoruz” dedi.

AĞAÇLARA ASILAN PANKARTLAR BENİ ÜZÜYOR

Afyonkarahisar’ın henüz daha seçim havasına girilmediğini vurgulayan Başkan Adayı Beytullah Karataş, “Ben şuanda en çok ağaçlara asılan pankartları görünce çok üzülüyorum. Ağaçlar boydan boya pankartlar ile donatıldı. En azından onları rahat bırakalım, onlarda birer canlıdır. Sonuçta seçim otobüsleri dolaşıyor” diye konuştu.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN