Sultandağı ilçesinde yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Pazaraltı Mahallesi'nde yaşanan altyapı yenileme çalışmalarının ardından, belediye şimdi de Çavuş Mahallesi'ndeki ara yollara odaklanmış durumda. Bu kapsamda, mahalle ara yollarına kilitli taş döşeme işlemine başlandığı bildirildi.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, ilçenin ana arterlerine sıcak asfalt yapımı ve tüm mahallelerde ara yolların kilitli taşla döşenmesine yönelik çalışmalarının başlayacağını duyurdu. Sultandağı'na tarihi yatırımlar yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Aldırmaz, "Sultandağı'mıza yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla tarihi adımlar atıyoruz, beraberimizde bu yolda yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaymakam Kılıçtürk ve Başkan Kılınçarslan, hangi konuda bilgi aldı? Kaymakam Kılıçtürk ve Başkan Kılınçarslan, hangi konuda bilgi aldı?

BÜTÇE HAZIR

Toplamda 60 bin metrekarelik bir alanı kapsayacak olan kilitli taş döşeme işlemiyle Sultandağı'nın yolları yeni bir görünüme kavuşuyor. Ana yolların ise sıcak asfaltla buluşacağını açıklayan Başkan Aldırmaz, çalışmaların bütçesinin hazır olduğunu ve çok kısa süre içerisinde sıcak asfaltla ilçenin buluşacağını ifade etti. Başkan, "Hayırlı olsun. Birlikte çalıştık, birlikte başardık. Durmadan, yorulmadan ve aşkla çalışmaya devam edeceğiz" diyerek ilçedeki halkın refahı için yapılan çalışmaların süreceğini vurguladı. N\S

Editör: Nurbanu Soy