Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz ve SYDV Müdürü Hakkı Dinç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Haftası'nı kutlamak amacıyla Sultandağı Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında engelli vatandaşlarla bir araya gelen heyet, pasta keserek kutlamalara samimi bir yaklaşım getirdi.

ENGELLİ DOSTU BİR ANLAYIŞ İLE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Koyuncu Afyonlu Bakan Göktaş’tan ne talep etti? Başkan Koyuncu Afyonlu Bakan Göktaş’tan ne talep etti?

Ziyaret kapsamında engelli bireylerin yaşamlarına değer katan bu özel günün önemine vurgu yapıldı. Kaymakam Nas, engelli vatandaşların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, onların sorunlarını çözmek ve haklarını korumak adına çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Başkan Aldırmaz ise engelli vatandaşlarla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, belediye olarak her zaman engelli dostu bir anlayışla çalıştıklarını vurguladı.

HEDİYE TAKDİM ETTİ

Sultandağı Engelliler Derneği Başkanı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engelli bireylerin toplumda daha fazla farkındalık yaratılması gerektiğini ifade etti. Herkesin engelliler gününü kutlayan Başkan, desteklerinden dolayı Kaymakam Nas, Belediye Başkanı Aldırmaz ve SYDV Müdürü Dinç'e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Kaymakam Nas ve Başkan Aldırmaz, engelli vatandaşlara özel hediyeler takdim etti. N\S

Editör: Nurbanu Soy