Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyonkarahisar'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Çocuk İhmal ve İstismarı bilgilendirme toplantısına katıldı. Çocuk ihmal ve istismarı bildirim yükümlülüğü hakkında bilgilendirilmek amacıyla, ilde merkezinde görevli tüm okul müdürleri ve rehber öğretmenlerine yönelik olarak Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu'nda Cumhuriyet Savcısı Özgür Uylu başkanlığında, Çocuk Şube Müdürü Serap Yılmaz, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Çocuk ve Genç Psikiyatri Uzmanı Betül Akbaş İleri, Adli Görüşmeci Psikolog Ramazan Saotay ve Uzman Sosyal Çalışmacı Arslan Yalçın'ın katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendiği bildirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, çocuk ihmal-istismarı bildirim konusunda okul müdürleri ve rehber öğretmenlerine bilgilendirme yapan uzman katılımcılara teşekkürlerini ilettiği belirtildi. Toplantı okul müdürleri ve rehber öğretmenlerin Cumhuriyet Savcısı Özgür Uylu ’ya soru-cevap istişaresi ile sonlandırıldı. Günün anısına çekilen programla toplantı sona erdi. G/A