Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde anaokulu açılış programına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci programın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü ile beraber okulları ziyarette bulundu.

YKS için 40 gün sürecek dünyadan izole "kapalı matbaa dönemi" başladı YKS için 40 gün sürecek dünyadan izole "kapalı matbaa dönemi" başladı

Şükrü Mola İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, idareci ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. İdarecilerimizden okulun genel durumu ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Sonrasında Atatürk Ortaokulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yeni eğitim öğretim yılının sağlık ve başarı dolu geçmesi dileklerinde bulunarak öğrencilerin derslerine katıldı. Öğretmenlerle yapılan toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılının planlaması hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Emirdağ Anadolu Lisesinde 12. sınıf öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, YKS sınavına yönelik öğrencilerle sohbet ederek onlara tavsiyelerde bulundu.

Emirdağ Anadolu Lisesinde ziyaretinin ardından Perihan Kemal Çuna İlkokulda sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci öğrencilere sorular ve bilmeceler yönlendirdi. Öğrencilere vermiş olduğu cevaplar keyifli anların yaşanmasına sebep oldu. İdareciler ve öğretmenlerle yaptığı toplantıda başarının ve eğitim kalitesinin arttırılması için yapılacak çalışmalar, taşımalı öğrencilerin iş ve işlemleri vb. konuları görüşüldü.

Son olarak Mithat Paşa Ortaokulunda öğretmenlerin ve 8. Sınıf öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, sene sonunda yapılacak olan LGS sınavı hakkında öğrencilere tavsiyelerde bulunarak onları motive etti. Öğretmen ve öğrencilerin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek ziyaretini sonlandırdı. G/A