Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, başarılarla dolu geçen 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sonuna gelinidiğini söyleyerek, “Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

POTANSİYELİNİZİN FARKINDA OLUN

Öğrencilere bir dönem boyunca sergiledikleri performansın geri bildirimi olan karne heyecanını içtenlikle paylaştığını söyleyen Müdür Sünnetci, “Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Eğitim ortamlarında kazandığınız akademik gelişim, alınan notlar, sınav sonuçları kadar duygusal gelişim, kazanılan sosyal beceriler ve sahip olunan insani değerler de son derece önemlidir. Yeter ki sizler potansiyelinizin farkında olun. Bütün çalışma, gayret ve çabalarınız başarıyı getirecek ve hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır. Sizler başarılarınızla ay yıldızlı bayrağımızı her daim en yükseklerde dalgalandıracak, Türk'ün gücünü tüm dünyaya gösterecek olan nesilsiniz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE YÜZYILI EĞİTİMİN YÜZYILI OLACAK

Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından teknik gezi düzenlendi! Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından teknik gezi düzenlendi!

Öğretmenlerin gönüllere dokunarak, sadece öğrencilerinize değil bütün bir toplumu yönlendiren "Türkiye Yüzyılı Eğitimin Yüzyılı Olacak" hedefine canla başla omuz verdiklerini söyleyen Sünnetci, “Bu uğurda ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi hayata hazırlayan siz fedakâr öğretmenlerimize eğitime sağladığınız katkıdan dolayı teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyorum” dedi.

SAĞLAM ADIMLAR ATMALARI HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİDİR

Sünnetci, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız; bizim hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Onların iyi bir eğitim almaları ve gelecek için sağlam adımlar atmaları hepimizin ortak hedefidir. Ayrıca evlatlarımızın akademik alanda başarılı olabilmesi kadar iyi ve duyarlı bir insan olarak yetişmesi de ortak gayemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; Afyonkarahisar eğitim ailesi olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin başarıyla tamamlanmasında gösterdikleri gayret ve fedakârlıkları sebebiyle eğitim çalışanlarımıza ve eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yarınlarımızı şekillendirmeye devam etmek için 5 Şubat'ta tekrar buluşmak ümidiyle.”

Kaynak: FADİME ÖZKARAN