Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel'in ziyareti iktidar ve ana muhalefet arasında olumlu bir gelişmedir Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel'in ziyareti iktidar ve ana muhalefet arasında olumlu bir gelişmedir

CNN Türk’te yayınlanan Usta Gazeteci Ahmet Hakan’ın modaretörlüğünde yayınlanan Tarafsız Bölge programında Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey’den önemli mesaj! Güzbey’in, Ahmet Hakan’a gönderdiği mesaj canlı yayında okundu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak Kürt Yönetimine yaptığı ziyaretin görüşüldüğü sırada konuklardan bir tanesi, Irak’ın pilav üstü et tüketiminin fazla olduğuna dikkat çekti.  Bu sırada Gazetemiz Kurucusu Mehmet Emin Güzbey, Usta Gazeteci Ahmet Hakan’a mesaj gönderdi. Canlı yayında mesajı okuyan Ahmet Hakan, “Afyon’da benim çok sevgili dostum, Gazeteci Mehmet Emin Güzbey’de diyor ki, ‘Etin en iyisi Afyon’da tüm dostlarınızla bekliyoruz’ diyor. Geleceğiz hepsi gelsin mi hepsi? Hepimiz gelelim mi?” diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

Öte yandan Usta Gazeteci Ahmet Hakan’ın Afyonkarahisar’ın tanıtımına büyük önem verdiği ve sık sık köşe yazılarında anlattığı biliniyor.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN