MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kurum müdürlerini ziyaret etti.

MHP HEYETİ BÜROKRATLARI ZİYARET ETTİ

MHP heyeti sırasıyla; Afyonkarahisar Defterdarı Mehmet Ar, Tapu Müdürü Nezai Aslanpençesi, Kadastro Müdürü Erhan Uçakçıoğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Özkan Parlak, Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, AFAD Müdürü Mehmet Buldan ve 112 Acil Servis Müdürü Tuncay Eroğlu’nu makamında ziyaret etti. Kurum Müdürleri MHP heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Timberwolves Batı Konferansı yarı finaline yükseldi! Timberwolves Batı Konferansı yarı finaline yükseldi!

“MERKEZ ADAYIMIZ TEMİZ VE GÜVENİLİR BİR İSİM OLDU”

Ziyaretlerde konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un uzun yıllar halkın özlediği şehrin yerlisi, güvenilir bir Belediye Başkan adayı olduğunun altını çizdi. Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar genelinde de MHP’nin iddialı şekilde yerel seçimlere hazırlandığına değinen Milletvekili Taytak, “Afyonkarahisar’da her kesimden insana hitap edebilecek, gerçek anlamda ‘herkesin Başkanı’ olabilecek saygın, sevilen bir isim olan Sezer Küçükkurt beyefendiyi merkez Belediye Başkan adayımız olarak halkımıza sunduk. Sağ olsun kendileri de bizi kırmayarak, zorlu yarışta doğup büyüdüğü topraklara ihtiyaç duyulan hizmeti sunabilmek adına teklifimizi kabul etti.” ifadelerini kullandı.

“NASİP OLURSA ORTAK AKIL VE VİCDANLA ŞEHRİMİZİ YÖNETECEĞİZ”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, halkın duaları ve desteğiyle başkanlık görevinin kendisine nasip olması halinde istişare kültürünün gereğini yaparak ortak akıl ve vicdanla şehri yöneteceğini belirtti. Halkın içinden biri olup, doğup büyüdüğü şehrin sorunları ve çözüm yollarını bildiğinin altını çizen Başkan Adayı Küçükkurt, “Allah nasip ederse siyasi güçle canla başla memleketimize hizmet etme gayretinde olacağız. Niyetimiz hayır, akıbetimizin de hayır olacağına inancımız tamdır. Her yeri geldiğinde tekrar ediyorum; Akıl birliğiyle, gönül birliğiyle, el birliğiyle şehrimize, ortak gayelerimize, ortak amaçlarımıza hizmet edebilmek arzusundayız. Gayret bizden takdir halkımızın ve Rabbimizindir.” dedi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN