O Üniversiteler Arasında AKÜ’de var! O Üniversiteler Arasında AKÜ’de var!

Dernek Başkanı Kavas, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile birlikte protokol sözleşmesi için imzaları attı. Başkan Fatma Kavas, Otizmli çocuklara vermiş olduğu bu anlamlı desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz ay Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas ve dernek üyelerini ziyaret etmiş, otizmli çocukların talep ve isteklerini dinlemişti. Ziyarette Dernek Başkanı Fatma Kavas, Milletvekili Taytak’tan otizmli çocukların sosyal aktivitelerini arttırmak için İçişleri Bakanlığında bekleyen projelerinin onayı için destek istemişti. Milletvekili Taytak’ta geçtiğimiz günlerde, Afyonkarahisar Otizm Derneğinin, İçişleri Bakanlığına sunmuş oldukları projenin kabul edildiği müjdesini vermişti. Dernek Başkanı Kavas, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler ile birlikte protokol sözleşmesi için imzaları attı.

KAVAS, “SAYIN VEKİLİMİZ SAĞOLSUNLAR BİZE ANLAMLI BİR DESTEK VERDİ”

İmza töreninde konuşan Otizm Dernek Başkanı Fatma Kavas, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey'in derneğimize yapmış olduğu ziyarette otizmli çocuklarımızın sosyal aktivitelerinin arttırılması konusunda İçişleri Bakanlığında bekleyen projemiz için destek istemiştik. Bu projemizin onayladığı müjdesini Vekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey’den aldık. Sayın vekilimiz sağolsunlar bu konuda bize anlamlı bir destek verdi. Bugünde Vali Yardımcımız Mehmet Keklik ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler ile birlikte protokol sözleşmesini imzaladık. Bu proje sayesinde çocuklarımız spor, müzik vb. gibi aktivitelerde artış sağlanmış olacak. Çocuklarımızın topluma karışması anlamında pozitif bir proje oldu ve 1 sene boyunca da sürmesi bizleri de oldukça memnun etti” dedi. F/Ö.

Editör: Fadime Özkaran