Türk Telekom operatörüne bağlı olan kişiler için önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında abonelerin yüzünü güldürecek haber sonunda geldi. Türk Telekom tarafından başlatılan kampanya kapsamında abonelere 1500 TL’ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu.  Bu kampanyadan faydalanmak ve paradan almak için şartlar açıklandı. 

Türk Telekomlu müşteriler için Akbank tarafından duyuru yapıldı. Yapılan duyuru kapsamında 31 Mayıs tarihine kadar şartları taşıyan vatandaşlara 1500 TL’ye kadar para ödemesi yapılacak. Açıklanan kampanya kapsamında davet koduyla ilk kez Akbanklı olacak kişiler, otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda ayda 500 TL 3 ayda da 1500 TL’ye varana kadar nakit iade imkanına sahip olacak. 

Türk Telekomlulara 1500 TL Verilecek! 

18 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında Türk Telekom tarafından verilen davet kodu kullanılarak Akbanklı olan kişilere nakit iade verilecek. Özellikle Türk Telekom hatta sahip olan kişiler otomatik ödeme talimatı verdikleri zaman aylık 500 TL ve toplamda 3 aylık 1500 TL’ye varan nakit iade imkanına sahip olacaklardır.

İSO Türkiye İhracat İklimi Endeksi nisanda 52,3 oldu İSO Türkiye İhracat İklimi Endeksi nisanda 52,3 oldu

Sizde bu imkandan faydalanmak için Akbank uygulamasına giriş yaptıktan sonra uygulama içerisinde davet kodu olarak 1040TURKTELEKOM kodunu kullanmanız gerekir. Bu kod ile nakit iade imkanından faydalanabilecek ve faturalarınızı daha karlı bir şekilde ödeyeceksiniz. 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN