Turkseker K P S S Sartsiz Personel Alimi Bu Kadrolara Yuksek Maasla Personel Alinacak 640X331

Turkseker Kpss Sartsiz Personel Alimi Bu Kadrolara Yuksek Maasla Personel Alinacak 10694

Zaman zaman personel alımı yapmasıyla ön plana çıkan Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan duyuru kapsamında 390 kişi alınacağı duyuruldu. Yayınlanan ilan kapsamında Ankara, Eskişehir, Afyon gibi fabrikalarda çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan alımla ilgili detaylar belli oldu. 

Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan alımla ilgili detaylar ve kadrolar açıklandı. Açıklanan kadrolar kapsamında; 

Mekatronik bakım teknisyeni 80 kişi, 

Elektrik teknisyeni 65 kişi, 

Otomasyon teknisyeni 51 kişi, 

Bilgisayarlı makine teknisyeni 33 kişi, 

Makine teknisyeni 15 kişi, 

Metal teknoloji teknisyeni 31 kişi, 

Montaj kaynak işçisi 12 kişi, 

Emekliler 70 Bin TL ödemenin sahibi oluyor! Maaşınızı çekerken alabilirsiniz Emekliler 70 Bin TL ödemenin sahibi oluyor! Maaşınızı çekerken alabilirsiniz

İş makineleri operatörü 10 kişi, 

Talaşlı imalat teknisyeni 9 kişi, 

CNC İşçisi 3 kişi, 

Döküm teknisyeni 3 kişi, 

Vinç operatörü 3 kişi, 

Kalite kontrol işçisi 1 kişi, 

Kimya teknisyeni 1 kişi, 

Makine montaj işçisi 1 kişi, 

Tır şoförü 1 kişi alınacaktır. 

Yapılacak olan alımla ilgili başvuru şartları farklılık göstermektedir. Her kadroya göre farklılık gösteren bu personel alım şartlarını bildiğiniz zaman başvuru tarihi itibariyle başvuru yapabileceksiniz. 

Tüm başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakla beraber başvurularınızı detaylı bir şekilde öğrenip yaptıktan sonra alım yapılacaktır. Yapılan alım kapsamında siz de onaylanırsanız evrak tamamlama dönemine geçeceksiniz. 

Kaynak: AHMET SARLIK